Planbokningar

Här nedan ser ni vilka priser som gäller för uthyrningen av konstgräsplanen på Ön i Edsbyn. Även uppgifter till kontaktpersoner finns längst ner här.

Vi har varje år en förhoppning om att kunna använda planen från första veckan i mars men dels intresset för bokningar samt även termometern styr det.

Följande priser gäller för hyra av konstgräsplanen i mars och april 2017:

Med omklädningsrum och dusch: 900 kr/tim
Utan omklädningsrum/dusch: 850 kr/tim

Dessa priser gäller vid bokningar upp t.o.m. åtta timmar per förening (priserna gäller föreningar utanför Ovanåkers kommun). Bokar en förening mer än 8 timmar (kan alltså fördelas på fler lag i samma förening) så tillkommer en prisreducering med 10 % på alla bokningar från första timmen och upp till 15 timmar. Vid bokningar på mer än 15 timmar för samma förening blir prisreduceringen 20 % på alla timmar från första timmen.

Vill ert lag spela en träningsmatch på Ön så är priset 2400 kr (Två timmar). Då ingår omklädningsrum och dusch för bägge lagen. Domarkostnader tillkommer. Vill ni att vi hjälper er att leta motståndare så gör vi gärna det.

Om önskemål finns kan vi även ordna med mat till ert lag, detta får ske efter överenskommelse och bör beställas minst fyra dagar före ankomst.

Är ni intresserad av att hyra tider på konstgräsplanen så kontakta gärna vår kanslist Anna-Lena Backlund på 070-174 86 16. Här kan du se vilka tider som är bokade respektive lediga >>> http://www4.idrottonline.se/Calendar/View/Calendar.aspx?id=384955

Vill ni istället mejla ert intresse får ni väldigt gärna göra det till Anna Lena på: This is a mailto link  eller till Håkan Brindholm på This is a mailto link

Mvh Edsbyns IF Fotboll

Uppdaterad: 2017-01-16 11:43