VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL? KLICKA HÄR
Edsbyns IF

Ladda ner MedlemsAppen

Ladda ner medlemsappen och få tillgång till din profil.

Köp bingolott

Klubben får överskottet för varje lott.

Bli stödmedlem

2022-01-24 13:28

Tack för ett gott samarbete: ”Svenska Fönster är en stor arbetsgivare i Hälsingland, som förser hela Sverige med hållbara kvalitetsfönster. Företaget vill lyfta föreningslivet i Hälsingland och som vill gynna en hälsosam fritid och miljö och har därför en tradition av att stödja föreningslivet med fokus på barn och ungdomar” www.svenskafonster.se Edsbyns IF Fotboll ⚽️❤️💙

Andelslotteri: Januari
2022-01-14 12:10

Vid dagens dragning i Andelslotteriet vann nr 226. Vinstsumman är 10 000 kr och vi gratulerar vinnaren som också är underrättad.

Andelslotteri: December
2021-12-15 12:13

Vid dagens dragning i Andelslotteriet vann nr 84 och vinstsumman är 8400 kr. Vi gratulerar vinnaren som också är underrättad. Vi önskar också alla deltagare i Andelslotteriet en God Jul och ett Gott Nytt År.

Vi är i samarbete med DINA Försäkringar
2021-11-24 08:45

Vi är i samarbete med DINA Försäkringar trafikvärdar vid Lillbo- och Celsiusskolan ett antal måndagar (under november-februari). Vi delar ut reflexer och ser till att barnen kommer fram säkert till skolan!

SM-guld till Arvidh Andersson !
2021-11-23 09:09

GIF Sundsvalls P16-lag besegrade IFK Norrköping med 2-0 i de nationella P16-seriernas final och bärgade därmed SM-guldet! Ett stort grattis Arvidh! 😀

Edsbyns IF Fotboll

Årets ledare !
2021-11-17 08:09

Motivering:

En otroligt engagerad och omtyckt person som varit loket i Edsbyns ungdomsfotboll i väldigt många år. Han skulle kunna få detta pris varje år men har själv varit med och nominerat andra duktiga ledare till priset men nu är det verkligen på tiden att han själv får utmärkelsen.

Årets ledare går till allas vår Fredrik ”Mudde” Carlsson. Mycket välförtjänt! Ett stort grattis och tack Mudde! 😀

Priset kan delas ut tack vare bidrag ur Signe och Viktor Törnbergs ungdomsfond och för detta är vi mycket tacksamma.

Edsbyns IF Fotboll

Det finns inga nyheter..