VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL? KLICKA HÄR
Edsbyns IF

Ladda ner MedlemsAppen

Ladda ner medlemsappen och få tillgång till din profil.

Köp bingolott

Klubben får överskottet för varje lott.

Bli stödmedlem

Vi är i samarbete med DINA Försäkringar
2021-11-24 08:45

Vi är i samarbete med DINA Försäkringar trafikvärdar vid Lillbo- och Celsiusskolan ett antal måndagar (under november-februari). Vi delar ut reflexer och ser till att barnen kommer fram säkert till skolan!

SM-guld till Arvidh Andersson !
2021-11-23 09:09

GIF Sundsvalls P16-lag besegrade IFK Norrköping med 2-0 i de nationella P16-seriernas final och bärgade därmed SM-guldet! Ett stort grattis Arvidh! 😀

Edsbyns IF Fotboll

Årets ledare !
2021-11-17 08:09

Motivering:

En otroligt engagerad och omtyckt person som varit loket i Edsbyns ungdomsfotboll i väldigt många år. Han skulle kunna få detta pris varje år men har själv varit med och nominerat andra duktiga ledare till priset men nu är det verkligen på tiden att han själv får utmärkelsen.

Årets ledare går till allas vår Fredrik ”Mudde” Carlsson. Mycket välförtjänt! Ett stort grattis och tack Mudde! 😀

Priset kan delas ut tack vare bidrag ur Signe och Viktor Törnbergs ungdomsfond och för detta är vi mycket tacksamma.

Edsbyns IF Fotboll

Andelslotteri: Oktober
2021-11-15 10:45

Vid dagens dragning i Andelslotteriet vann nr 207 och vinstsumman är 5000 kr. Vi gratulerar vinnaren som också är underrättad.

Årets flickspelare!
2021-10-22 08:43

Motivering:

En vinnarskalle med bra spelförståelse på planen. Är driven och kommer att ta ytterligare kliv tack vare sin träningsvilja. Årets flickspelare är Elin Söderman.

Priserna till årets U-spelare kan delas ut tack vare bidrag ur Signe och Viktor Törnbergs ungdomsfond, för detta är vi mycket tacksamma!

Årets pojkspelare !
2021-10-19 08:57

Motivering:

Årets spelare har tagit stora (och snabba!) kliv och visat att han på allvar vill slåss om en plats i startelvan i vårt seniorlag. En oerhört ambitiös spelare som själv säger ”Om jag inte äter, sover eller tittar på fotboll så tränar jag förmodligen!” Det kan mycket väl stämma! En raket med en härlig inställning till allt han gör! Årets pojkspelare är Elton Löf!

Priserna till årets U-spelare och ledare kan delas ut tack vare bidrag ur Signe och Viktor Törnbergs ungdomsfond, för detta är vi mycket tacksamma!

Det finns inga nyheter..

Våra samarbetspartners