VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL? KLICKA HÄR
Edsbyns IF

Ladda ner MedlemsAppen

Ladda ner medlemsappen och få tillgång till din profil.

Köp bingolott

Klubben får överskottet för varje lott.

Bli stödmedlem

Årets flickspelare!
2021-10-22 08:43

Motivering:

En vinnarskalle med bra spelförståelse på planen. Är driven och kommer att ta ytterligare kliv tack vare sin träningsvilja. Årets flickspelare är Elin Söderman.

Priserna till årets U-spelare kan delas ut tack vare bidrag ur Signe och Viktor Törnbergs ungdomsfond, för detta är vi mycket tacksamma!

Årets pojkspelare !
2021-10-19 08:57

Motivering:

Årets spelare har tagit stora (och snabba!) kliv och visat att han på allvar vill slåss om en plats i startelvan i vårt seniorlag. En oerhört ambitiös spelare som själv säger ”Om jag inte äter, sover eller tittar på fotboll så tränar jag förmodligen!” Det kan mycket väl stämma! En raket med en härlig inställning till allt han gör! Årets pojkspelare är Elton Löf!

Priserna till årets U-spelare och ledare kan delas ut tack vare bidrag ur Signe och Viktor Törnbergs ungdomsfond, för detta är vi mycket tacksamma!

Andelslotteri: Oktober
2021-10-15 10:32

Vid dagens dragning i Andelslotteriet så vann nr 115 och vinstsumman är 5000 kr. Vi gratulerar vinnaren som också är underrättad.

Andelslotteri: September
2021-09-15 15:42

Vid dagens dragning i Andelslotteriet vann nr 174 och vinstsumman är på 5000 kr. Vi gratulerar vinnaren som också är underrättad.

Andelslotteri: Augusti
2021-08-15 11:24

Vid dagens dragning i Andelslotteriet vann nr 112 och vinstsumman är 5000 kr. Vi gratulerar vinnaren som också är underrättad.

Andelslotteri: Juli
2021-07-15 11:29

Vid dagens dragning i Andelsotteriet vann nr 103. Vinstsumman denna månad är 10 000 kr och vi gratulerar vinnaren som också är underrättad.

Det finns inga nyheter..

Våra samarbetspartners