VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL? KLICKA HÄR
Edsbyns IF

Ladda ner MedlemsAppen

Ladda ner medlemsappen och få tillgång till din profil.

Köp bingolott

Klubben får överskottet för varje lott.

Bli stödmedlem

Andelslotteri: Februari
2021-02-15 10:19
Vid dagens dragning i Andelslotteriet vann nr 238 och vinstsumman är 5000 kr. Vi gratulerar vinnaren som också är kontaktad.
Andelslotteri: Januari
2021-01-15 08:36
Vid dagens dragning i Andelslotteriet vann nr 31 och vinstsumman är 10 000 kr. Vi gratulerar vinnaren som också är kontaktad.
Andelslotteri: December
2020-12-15 10:46
Vid dagens dragning i Andelslotteriet vann nr 45 och vinstsumman är 8400 kr. Vi gratulerar vinnaren som också är kontaktad. Vi önskar också alla som är med på Andelslotteriet en God Jul och ett Gott Nytt År.
2020-11-24 08:53
Nu står det klart att föreningen väljer att starta upp damlaget igen vilket betyder att det kommer spelas damfotboll på Ön i sommar! Som bekant tvingades vi ta det tråkiga beslutet att lägga ner damlaget 2020 på grund av spelar- och ledarbrist. Det innebar att vi istället anmälde oss till en F17-serie mad lag från Hälsingland, Gästrikland och Dalarna under ledning av Janne Götesson och Lars Hedin. Laget spelade elva matcher (sju segrar, en oavgjord och tre förluster) och det resulterade i en fin andraplats i serien bakom Torsångs IF. Vi kan även meddela att Lars Hedin blir tränare för division 3-laget den kommande säsong och på samma gång vill vi tacka Janne Götesson som valt att tacka nej till en fortsättning!
TACK Janne!

Vi kan också med stor glädje meddela att Fanny Gunnarsson och Susanne Meritähti återvänder till oss efter ett år i Bollnäs GIF. Fanny och Susanne kommer i första hand arbeta i föreningen med frågor som rör flick- och damfotbollen. Välkommen tillbaka "hem" till oss!

Edsbyns IF Fotboll
Årets utmärkelser !
2020-11-18 12:13
Årets ledare är Inge Östling! Årets ungdomsspelare på respektive flick- och pojksidan är Elin Söderman och Hugo Nilsson!

Juryns motivering:

Inge Östling: Vad vore idrotts-Sverige utan ideella krafter? Vad vore Edsbyns IF Fotboll utan Inge Östling?
Årets ledare har gjort ett otal arbetstimmar för Edsbyns IF Fotboll och här kan vi verkligen tala om lång och trogen tjänst. TACK Inge!

Elin Söderman: Hon har varit föreningens enda representant i årets Hälsingelag på flicksidan.
En stöttespelare i F17 som med sitt goda humör och fotbollskunnande visar vägen både som spelare och lagkamrat.

Hugo Nilsson: En spelare som har tagit stora steg i sin fotbollsutveckling. Hugo har varit framträdande i P16-laget och även varit del av div 5-laget samt debuterat i division 3 den gångna säsongen.

Vi gratulerar samtliga pristagare!

Priserna till årets U-spelare och ledare kan delas ut tack vare bidrag ur Signe och Viktor Törnbergs ungdomsfond och för detta är vi mycket tacksamma!

Edsbyns IF Fotboll
Andelslotteri: November
2020-11-13 13:38
Vid dagens dragning i Andelslotteriet vann nr 148. Vinstsumman är 5000 kr och vi gratulerar vinnaren som också är kontaktad.
Det finns inga nyheter..

Våra samarbetspartners